Hemp + Cotton Makeup Remover Pads

1300 Lekë

  • Ju prezantojmë tamponët tanë të ri për grim të ripërdorshëm nga kërpi dhe pambuku.
  • Është koha për t’i thënë lamtumirë pecetave njëpërdorimshe
  • 7 tampone, një për çdo ditë të javës. Mbushësit me tre shtresa ndihen të buta të mëndafshta në lëkurën tuaj.
  • 100% materiale natyrale: 70% kërp, 30% pambuk.
  • Udhëzimet e kujdesit: I përshtatshëm për larje me lavatriçe me uje te ngrohtë. Cilësimet e temperaturës mesatare ose të ulët mund të përdoren në mënyrë të sigurt për tharëse. Për të minimizuar njollat lagini përpara se të lani. Lajini brenda çantës me rrjetë të përfshirë ne paketim për t’i mbajtur ato së bashku.
Hemp + Cotton Makeup Remover Pads

1300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro