OWAY HCATALYST

Oway Hcatalyst Developer është aktivizuesi i parë në botë i bazuar në gjalpë ushqyese illipé, vajra esencialë dhe përbërës organikë. Teksturë luksoze, kremoze dhe natyrale hidratojnë dhe mbrojnë flokët dhe skalpin e kokës gjatë procesit të ngjyrosjes.

Formula e saj e butë redukton në masë të madhe mundësinë e çdo acarimi të rrugëve të frymëmarrjes ose lëkurës për shkak të mungesës së amoniakut // Parabenë // Petrokimike // PEG, PPG, PG // Ngjyrues artificialë // Alergjene aromatike

Perdoret me Oway Hcolor, Hnectar dhe Hbleach.

9, 20, 30 dhe 40vol.

900 ml

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro