SHAMPOO Crème with With Rosemary Oil – 100mL

2750 Lekë

  • E vërtetuar klinikisht se lehtëson irritimin e kokës
  • I lë flokët të ndjehen të freskët dhe te duken voluminoze
  • Formula e saj e përqendruar ben te mundur tre here me shume larje sesa një shampo e lëngshme, sepse mundesia e shperdorimit eshte e vogel.
  • Shampoja jonë vegane është e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve.
SHAMPOO Crème with With Rosemary Oil – 100mL

2750 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro