SUBRINA BLOW-DRY SPRAY

1200 Lekë

  • Spray  voluminoz për densitetin dhe përcaktimin e flokëve.
  • Rezultate si ne sallon për krehje perfekte dhe stilim me tharëse dhe furçë.
  • I lë flokët me një mbajtje të butë dhe të prekshme gjatë gjithë ditës.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, veçanërisht për flokë të hollë
  • Perdorimi: sprucojeni ne floke te tamponuar me peshqir dhe vazhdoni me stilimin
SUBRINA BLOW-DRY SPRAY

1200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro