3900 Healthy Ionic Black & Gold

17800 Lekë

Falë kombinimit të duhur të fryrjes së ajrit, nxehtësisë dhe energjisë kjo tharëse flokësh profesionale zvogëlon kohën e tharjes me më shumë se 30%. Te qetë, e lehtë dhe e ekuilibruar në mënyrë perfekte, fryrja e ajrit hidraton dhe i bën flokët me shkëlqim, duke eleminuar elektrizimin falë sistemit ionik qeramik. Përfshin sistemin e mbrojtjes nga valët elektromagnetike (EMF I ULT)

  • E lehte në përdorim, peshe e ekuilibruar dhe zhurmë e ulet e motorrit
  • Sistemi i mbrojtjes nga fushat elektromagnetike (emf i ulët);
  • Sistem Ionik dhe qeramik për të hidratuar flokët dhe për ti mbajtur me shkëlqim, duke eleminuar elektrizimin
  • Butoni i ajrit të ftohtë me veprim të kontrolluar;
  • Fuqia: 2400W.
3900 Healthy Ionic Black & Gold

17800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro