8th Sense Run

25800 Lekë

8-të e Sense nga Elchim eshte një tharëse e gjeneratës së re që përmban një motor dixhital

Shumë të lehtë dhe me jetëgjatësi i prodhuar tërësisht në Itali

Sistemi Jonik & Qeramik parandalon mbinxehjen e flokëve, than flokët nga brenda dhe rrit shkëlqimin natyral

Fuqia: 2,400 W

8th Sense Run

25800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro