FINGERBRUSH Trinity Bronze

2400 Lekë

Krehër profesional me një dizajn unik që e bën rutinën e flokëve më të lehtë dhe parandalon dëmtimin e flokëve.

FINGERBRUSH Trinity Bronze

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro