NIGHT CURL ORANGE 27mm – SHORT HAIR

300 L

  • Tharje më të shpejtë dhe te lehta për t’u përdorur
  • Për të gjitha llojet e flokëve
  • Rezultate të qëndrueshme
  • E butë për flokët
  • Mbështjellje më e shpejtë, pa kapëse
  • Të rehatshme për të fjetur
  • Mbrojtje anti-bakteriale
  • Për përdorim shtëpiak
NIGHT CURL ORANGE 27mm – SHORT HAIR

300 L

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro