ORIGINAL THICK & CURLY

1.800 L

Kreher për te gjitha llojet e flokëve veçanërisht për floke kacurelle dhe extensions.

Gjithashtu mund të përdoret për krehjen e flokeve te lagur sepse dhembet silikoni jane te per te mos keputur floket.

Nuk rekomandohet te përdorni së bashku me aksesorët e parukerisë që krijojnë nxehtësi.

ORIGINAL THICK & CURLY

1.800 L

ORIGINAL THICK & CURLY

1.800 L

Now, the famous Scrunchie is back in trend! With a new design Invisibobble proudly presents SPRUNCHIE. Super elastic, soft to the touch and wrapped in elegant material, to make it as eye-catching as possible and suitable for everyday use. Hidden under the luxury piece, Invisibobble SPRUNCHIE contains a classic original, taking advantage of all the advantages that come from its super “talent”.

  • Contains an Invisibobble inside.
  • Fashion accessory
  • Hair caring – no split ends
  • Avoids headaches
ORIGINAL THICK & CURLY

1.800 L

Category:
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro