STYLE UP BRUSH MIXED

1000 L

  • Furçë profesionale e palosshme me performancë të lartë
  • Ideale për prekjen e fundit, krijimin e volumit, pastrimin e stilimit nga qimet dhe krijimin e shume stileve me volum ose te shtrira
  • Gjatësia e qimeve e shkallëzuar, per rezultate me natyrale dhe plot shkelqim
  • Nje furce qe nuk duhet te mungoje ne asnje cante profesionisti ose jo.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro