XPRESS TOP COAT 15mL

Top coat, eshte shtresa perfundimtare qe aplikohet ne sistemin manikyr xhel CND ™ SHELLAC.

Mbron nga gervishtjet, ruan shkelqimin dhe aplikohet mjaft lehte. Thahet ne llampe LED per 60 sekonda dhe mund te hiqet me Offly Fast per vetem 5 minuta pa e demtuar thoin natyral.

Categories: , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro