BEAUTY TREATMENTS BRUSH

2400 Lekë

  • Furce per aplikimin e trajtimeve te fytyres Oway
  • Dorezë druri dhe alumini rose-gold, furça me qime shumë të buta.
  • Materiale të rafinuara që ofrojnë rehati maksimale gjatë aplikimit të trajtimeve.
BEAUTY TREATMENTS BRUSH

2400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro