CONTATTO

3600 Lekë

  • Furçe 100% Eco-Friendly e krijuar në mënyrë specifike per skalpin dhe floket
  • E krijuar posaçërisht per gjatësitë e flokëve qe nuk shqyhen ose jane te elektrizuara
  • Prodhuar nga mjeshtrit italianë, me dorezë dhe dhëmbë të bërë prej druri të çertifikuar nga FSC.
  • Baza e dhëmbëve është bërë prej gome natyrale dhe hipoalergjike e cila mund të hiqet lehtësisht për tu pastruar.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro