HAIRHALO WHAT HAPPENS IN SAFARI

Original price was: 1300 Lekë.Current price is: 910 Lekë.

Provoni rrethin e kokës, rregullojeni atë atje ku është shumë e ngushtë ose shumë e lirë, duke e përkulur dhe më pas vendoseni dhe ndjehuni  rehat gjatë gjithë ditës. Dizajni është elegant, minimalist, pëlhurë të cilesise se larte dhe me shkëlqim të butë, për një pamje të perfekte nga mengjesi deri në mbremje.

  • I rehatshem për tu mbajtur gjatë gjithë ditës
  • Madhësi e përshtatshme per të gjithë
  • Pa gjurmë të qëndrueshme dhe i dashur për flokët
HAIRHALO WHAT HAPPENS IN SAFARI

Original price was: 1300 Lekë.Current price is: 910 Lekë.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro