Essential Style Wet Thick Hair

1800 Lekë

Furçë stilimi kompakte me formë të lakuar që përshtatet me formen e kokës. E përkryer për meshkuj dhe stilimin e flokëve të shkurtër me qime të përshtatura për çdo lloj floku

  • Me qime të dyfishta ultra të butë Memory-Flex™
  • E pershtatshme per ckoklavitjen e flokëve të me trashesi mesatare
  • Ne secilen nga majat ka topa të butë te cilat ruajnë lëkurën e kokës nga gervishtjet

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro