SUBRINA AFTER COLOUR MASK

900 Lekë

Maskë ushqyese për mbrojtjen e ngjyres me një pH të ulët, që rregullon pigmentet e ngjyrave në flokë dhe siguron ngjyra të qëndrueshme. Ajo rrit intensitetin e ngjyrës, përmirëson ndjeshëm qëndrueshmërinë e saj dhe parandalon zbehjen e ngyres.

Përbërësit aktivë: Glicerinë, filtër UV, Vitaminë E.

Per të gjitha llojet e flokëve pas lyerjes

SUBRINA AFTER COLOUR MASK

900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro