LOOP Be Gentle

1100 Lekë

  • LOOP  është një lidhëse flokësh inovative që përmban një spirale jashtëzakonisht të hollë brenda me HAIRLOVETECH™ tonë të aprovuar shkencërisht. Ideale për flokë të hollë dhe normalë, LOOP ka performancën e një llastiku normal  flokësh me mbrojtje maksimale të tyre për shkak të teknologjisë së tyre spirale dhe pëlhurës së butë. Duke qenë e butë me flokët dhe duke rezultuar me më pak dëmtime, më pak shenja dhe më pak dhimbje, LOOP është shoqëruesi i përsosur për të përditshmen tuaj.
  • Lidhja e butë e flokëve
  • E bere me Hairlovetech™
  • Spirale brenda, e testuar dhe aprovuar shkencërisht
  • Më pak dëmtim
  • Më pak shenja ne floke
  • Më pak dhimbje
  • Vjen ne paketin me 3 cope ne ngjyra te ndryshme
LOOP Be Gentle

1100 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro