ORIGINAL THICK & CURLY

1800 Lekë

Kreher për te gjitha llojet e flokëve veçanërisht për floke kacurelle dhe extensions.

Gjithashtu mund të përdoret për krehjen e flokeve te lagur sepse dhembet silikoni jane te per te mos keputur floket.

Nuk rekomandohet te përdorni së bashku me aksesorët e parukerisë që krijojnë nxehtësi.

ORIGINAL THICK & CURLY

1800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro