ORIGINAL FINE & FRAGILE MINT VIOLET

1800 Lekë

Kreher për te gjitha llojet e flokëve veçanërisht për floke holle dhe të brishte.

Gjithashtu mund të përdoret për krehjen e flokeve te lagur sepse dhembet silikoni jane te per te mos keputur floket.

Dhembet e furçës Fine & Fragile jane 3 % me te bute se ato te furçës The Original dhe eshte vertetuar se zvogelojne keputjen e fokeve 5 here me pak.

Nuk rekomandohet te përdorni së bashku me aksesorët e parukerisë që krijojnë nxehtësi.

 

ORIGINAL FINE & FRAGILE MINT VIOLET

1800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro