8TH SENSE RUN Amethyst

23.700 L

Stilistët profesionistë e dinë sa  e rëndësishme është një tharëse e fuqishme, e shpejtë dhe e lehtë, e cila kursen kohë dhe mbyll në mënyrë të përsosur kutikulat duke ruajtur integritetin e flokëve.

  • Linja e 8-të e Sense nga Elchim eshte një tharëse e gjeneratës së re që përmban një motor dixhital inovativ, shumë të lehtë dhe me jetëgjatësi i prodhuar tërësisht në Itali.
  • Tharësja është ideuar nga Elchim për të tharë dhe stiluar flokët me një sistem kontrolli të përsosur të nxehtësisë duke e bërë të përshtatshme për çdo lloj floku, nga më të trashët deri te me delikatet
  • Motori i ri Elchim BLDC është testuar për më shumë se 5,000 orë përdorim, është jashtëzakonisht i lehtë duke ulur rrezikun e Tunelit Karpal të dorës dhe duke zvogëluar kohën e tharjes edhe në flokë të trasha
  • Sistemi Jonik & Qeramik parandalon mbinxehjen e flokëve, than flokët nga brenda dhe rrit shkëlqimin natyral
  • Fuqia: 2,400 W (240 V).
8th sense run amethyst
8TH SENSE RUN Amethyst

23.700 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro