HAND SOAPS

900 L

  • Our products are crafted with only worry-free ingredients — so nothing interrupts your wondering!
  • EWG VERIFIED™, hypoallergenic and dermatologically tested, our liquid hand soap is made with plant and mineral ingredients and is certified vegan and cruelty-free by PETA
  • Thanks to the power of nature, your hands are cleaner and healthier.
HAND SOAPS
SKU: N/A Categories: ,

HAND SOAP

900 L

  • Sapuni i duarve me ekstrakte të gjetheve të portokallit ndihmon në freskine dhe riparimin e lekures.
  • EWG Verified ™, hipoalergjik dhe i testuar dermatologjikisht, sapuni ynë i duarve përmban ekstrakt të farës së moringës, i njohur për vetitë e tij kundër ndotjes.
  • Fale fuqise se natyres, duart tuaja jane me te pastra dhe te shendetshme.
HAND SOAP
SKU: N/A Categories: , , , ,
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro