PREGNANCY BODY WASH

1.800 L

  • It seems like so many things are off-limits when you’re pregnant, and a calming bath shouldn’t be one of them! As long as the water isn’t scalding hot, there’s nothing wrong with unwinding in the tub.
  • And since our pH-neutral Natural Body Wash for pregnant mothers uses hypoallergenic and worry-free ingredients, it’s safe for both mom and baby.
  • Contains argan leaf extracts known to reinforce cutaneous structure, firm and smooth skin.
  • Relax and enjoy the soothing aroma of apple blossom and a rich, creamy lather.
PREGNANCY BODY WASH

1.800 L

Category:

PREGNANCY BODY WASH

1.800 L

  • Duket sikur ka kaq shumë gjëra qe janë jashtë kufijve kur jeni shtatzënë, dhe një banjë qetësuese nuk duhet të jetë njëra prej tyre! Për sa kohë që uji nuk po “digjet”, nuk ka asgjë të keqe të lëshoheni në vaskë.
  • Laresi i trupit Natyral me pH neutral për nënat shtatzëna permban përbërës hipoalergjikë dhe te pa demshem, te cilat jane te sigurt për nënën dhe foshnjën.
  • Përmban ekstrakte të gjetheve të arganit të njohura për të forcuar strukturën kutane, lëkurën e fortë dhe të lëmuar.
  • Çlodhuni dhe shijoni aromën qetësuese të lulëzimit të mollës dhe një shkumë të pasur dhe të butë.
PREGNANCY BODY WASH

1.800 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro