THE ULTIMATE FINISHER BLACK

2.500 L

The Ultimate është projektuar për të perdorur ne flokë te thate. Përdoreni atë për te krijuar volum dhe teksturë, për të shtuar butësi dhe shkëlqim, si dhe për të mirëmbajtur extensionst. Dhëmbët unikë janë më të gjatë, duke lejuar që kjo furçë të rrëshqasë butësisht nëpër të gjitha llojet e flokëve, me majat më të buta që lëmojnë kutikulat e flokëve për një shkëlqim të lartë. Është një furçë e përsosur përfundimi në rutinën tuaj.

THE ULTIMATE FINISHER BLACK

2.500 L

THE ULTIMATE FINISHER BLACK

2.500 L

The Ultimate Styler is designed to dry-style and effortlessly finish any look. The unique bottle-shaped teeth have been developed to dry-style, meaning they’re perfect to gently brush out curls and maintain and blend hair extensions, clip-ins and weaves. With a new and improved design, its thin and comfortable handle gives you maximum control when creating updos, adding volume and texture or giving your hair a smooth and shiny finish. Perfect for all hair types, healthy hair is just a brush away.

THE ULTIMATE FINISHER BLACK

2.500 L

Category:
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro