MAKEUP CHEEK & POWDER BRUSH “HOLLYWOOD STAR”

1600 Lekë

  • Një furçë e madhe, klasike që do të funksionojë jo vetëm për aplikimin e pudrës, por edhe për konturimin e fytyrës me bronzer ose blush.
  • I përshtatshëm për fondatine të lengshme ose kompakte. Sipërfaqja e madhe e qimeve mundëson një aplikim të butë dhe gradual të produktit, pa shkaktuar efekt maske ose grim shumë të rëndë.
MAKEUP CHEEK & POWDER BRUSH “HOLLYWOOD STAR”

1600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro