MAKEUP CONCEALER BRUSH “PERFECT SKIN”

1900 Lekë

  • Furçë grimi me dy anë, shumëfunksionale. Pjesa më e madhe dhe e sheshtë e furçës është e përkryer për aplikimin e bazamenteve të lëngshme dhe minerale. Pjesa më e vogël, e zhdrejtë e furçës i dedikohet aplikimit të fondatinës / korrektorit në vende të vështira për t’u arritur dhe poshtë syve.
  • Furça nuk krijon vija dhe nuk lë njolla.
MAKEUP CONCEALER BRUSH “PERFECT SKIN”

1900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro