MAKEUP CONTOURING BRUSH “SUNKISSED IN MALIBU”

1600 Lekë

  • Një furçë me një formë të zhdrejtë qimesh, e cila ju lejon të modeloni lehtësisht dhe shpejt konturin e fytyrës dhe të theksoni mollëzat.
  • Madhësia e furçës ju lejon të aplikoni sasinë e duhur të produktit, duke garantuar një efekt të freskët dhe natyral.
  • I dedikuar produkteve të lengshme dhe të kompakte
MAKEUP CONTOURING BRUSH “SUNKISSED IN MALIBU”

1600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro