ORIGINAL TOP COAT 7.3mL

3.400 L

Top coat i nje standarti te larte, i cili ruan ne shkelqimin ne 14+ dite. Thahet ne llampe LED per 60 sekonda dhe mund te hiqet me Offly Fast per vetem 8 minuta pa e demtuar thoin natyral.

ORIGINAL TOP COAT 7.3mL

3.400 L

Kategori: , , ,