SPRUNCHIE KIDS LET’S CHASE RAINBOWS

700 Lekë

Tani, Scrunchie i famshem është kthyer përsëri ne trend! Me një dizajn të ri dhe veshje te permiresuar, Invisibobble prezanton me krenari SPRUNCHIE. Super elastik, i butë ne prekje dhe i mbështjellë me cope elegante, per ta bere sa me tërheqësi nga syte dhe te pershatshem per perdorim te perditshem. Fshehur nën copen luksoze, Invisibobble SPRUNCHIE përmban një origjinal klasike, duke bere qe te përfitohen te gjitha avantazhet që vijnë nga super “talenti” i tij .

  • Permban nje Invisibobble brenda.
  • Aksesor fashion
  • Rehati dhe mbajtje e forte pa presion
  • Nuk krijon dhimbje koke
SPRUNCHIE KIDS LET’S CHASE RAINBOWS

700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro