CLIPSTAR Clawdia

950 Lekë

  • Invisibobble CLIPSTAR është një aksesor i ri dhe i domosdoshëm këtë vit!
  • Modeli ynë Clawdia vjen në një madhësi jashtëzakonisht të madhe, ideal per ato te kane floke te gjate dhe voluminoz.
  • Ne ngjyre te zeze qe eshte gjithnjë elegante dhe në modë. Shijoni krijimin e një shumëllojshmërie modele flokësh , fare lehtë dhe gjithmone me stil kudo që të jeni.
CLIPSTAR Clawdia

950 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro