CRYSTAL CLEAR SET

2500 Lekë

Seti Crystal Clear permban:

  • Dorezë për heqjen e make-up-it dhe një Quick Treat mini doreze në të njëjtën ngjyrë Very Berry.
  • Falë tyre, ju do të pastroni në mënyrë efektive lëkurën nga papastërtitë dhe mbetjet e make-up-it dhe do të hiqni shpejt buzëkuqin ose rimelin e njollosur, pa e prishur të gjithë make-up-in.
  • Seti plotësohet nga sapuni Magnet Cleanser për dorezat dhe furçave të grimit. Është aleati juaj për të mbajtur të pastër aksesorët tuaj kozmetikë. Sapuni gjithashtu zgjat jetën e fibrave të dorezave, falë të
CRYSTAL CLEAR SET

2500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro