Shine Bright Set Barbie™

5900 Lekë

Seti dhurate Barbie përfshin dy produkte për pastrimin e fytyrës dhe dy aksesorë për flokët.

Shijoni kaçurrelat e mrekullueshme pa aplikuar nxehtësi dhe mbajini të mbrojtura gjatë gjithë natës.

Set permban:

  • Barbie Collection COOLCURL™ Satin
  • Barbie Collection Satin Bonnet
  • Barbie Collection Heart Pad
  • Barbie Collection Makeup Removing & Cleansing Mitt
  • Sticker set to personalize the gift
Shine Bright Set Barbie™

5900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro