KIDS PRINCESS SPARKLE

600 Lekë

Nuk ka me “ouhh..” nga dhimbjet, sepse Invisibobble ka nxjerre shpetimtarin e femijeve, me nje mbajtje te forte, te rehatshme dhe te lehte per tu hequr. Forma spirale i jep mundesi te bejne kapje te ndryshme ne floke dhe per tu perdorur kudo, pasi jane te padepertueshme nga uji dhe pastrohen lehte.

Princess Sparkle eshte kurora sekrete per floket e nje princeshe, per te bere bishta dhe topuza elegant

KIDS PRINCESS SPARKLE

600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro