PREGNANCY FOAMING FACE CLEANSER

2.400 L

A keni vënë re ndonjëherë se nënat në pritje duket se kanë një shkëlqim të bukur rreth tyre? Kjo për shkak se, kur jeni shtatzënë, trupi juaj prodhon 50% më shumë gjak. Kjo rritje e qarkullimit të gjakut bën që fytyra juaj të jetë më e ndritshme. Pastruesi ynë qetësues i fytyrës me shkumë natyrale është formuluar me përbërës natyralë, hipoallergjikë dhe pa shqetësime për t’ju ndihmuar të mbani atë shkëlqim

Përmban një shkumë të mëndafshtë, teksturë të këndshme dhe formulë të lehtë për t’u aplikuar.

Aroma delikate e luleve të mollës, ekstrakte të gjetheve të arganit që dihet se përforcojnë strukturën e lëkurës, lëkurën e fortë dhe të lëmuar.

Bërë vetëm nga përbërës me bazë bimore dhe minerale. Pa natrium laureth sulfate, një surfaktant i kontaminuar me kimikate që shkaktojnë kancer (1,4-dioksan dhe oksid etilen). Pa konservues potencialisht të dëmshëm si fenoksietanoli, parabenë, formaldehid ose çlirues formaldehid, alkool benzil dhe MIT.

Perdorimi: Lagni lëkurën me ujë të ngrohtë dhe masazhoni butësisht fytyrën dhe qafën për pastrim të butë. Shpëlajeni tërësisht me uje te ftohte.

PREGNANCY FOAMING FACE CLEANSER

2.400 L

PREGNANCY FOAMING FACE CLEANSER

2.400 L

Ever notice that expecting mothers seem to have a beautiful glow about them? That’s because, when you’re pregnant, your body produces 50% more blood, resulting in more blood circulation throughout the body This increase in blood circulation causes your face to be brighter. Our soothing Natural Foaming Face Cleanser is formulated with natural, hypoallergenic and worry-free ingredients to help you keep that glow by giving you one less thing to have on your mommy-to-be mind.

Features a silky lather, pleasant texture, and easy-to-apply formula.

Subtly scented with the delicate fragrance of apple blossoms.

Made from plant and mineral-based ingredients only. Free of sodium laureth sulfate, a surfactant contaminated with cancer-causing chemicals (1,4-dioxane and ethylene oxide). Free of potentially harmful preservatives such as phenoxyethanol, parabens, formaldehyde or formaldehyde-releasers, benzyl alcohol, and MIT.

Moisten skin with warm water and softly massage over face and neck for gentle cleansing. For external use only. Finish by rinsing skin with cool water to lock in moisture and firm the skin.

PREGNANCY FOAMING FACE CLEANSER

2.400 L

Category:
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro