TWINS PURRFECTION

600 Lekë

Twins jane inspirim nga e shkuara por me pamje nga e ardhmja, keto kapse flokesh jane nje dashuri per floket.

Mund te vendosen dhe hiqen shume tjesht, mbeshtille dhe rrotuloje.

Kjo do the thothe me pak demtime ne floke.

TWINS PURRFECTION

600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro