WAVER SPARKS FLYING

Original price was: 500 Lekë.Current price is: 250 Lekë.

Dizajni unik dhe materiali i veçantë e bëjnë WAVER vërtet të jashtëzakonshme. WAVER ofron një alternativë të rehatshme, të butë dhe (ashtu si produktet e tjera Invisibobble) nuk le shenja ne duke zevendesuar karficat metalike. E prodhuar ne Gjermani.

  • Nuk le shenja ne floke
  • E rehatshme dhe e dashur me floket
  • Kapje e forte dhe heqje e lehte
  • Siperfaqe e lemuar, pa permbajtje metali
  • Vjen ne dy madhesi , Waver dhe Waver+
WAVER SPARKS FLYING

Original price was: 500 Lekë.Current price is: 250 Lekë.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro