A Drop of Ocean Fragrance Lamp

4800 Lekë

Nje pike nga oqeani

Një bashkim tërheqës i ujit dhe bluse se detit, ngjan me një mini shkëmb tropikal, duke ju çuar në një mbretëri nënujore!

Pjesët e mozaikut te xhamit pasqyre dhe me ngjyra,  mbulojnë këtë llambë të vogël në formë rrethore, e cila është e përfunduar me një kapak ne ngjyrë argjendi.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

A Drop of Ocean Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro