Black Marble Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Mermeri i Zi është një llambë aromatike vërtet e jashtëzakonshme, e cila do të shtojë një prekje spontaniteti në çdo dhomë.

Një llambë aromash vërtet e jashtëzakonshme,  njollat e zeza te qelqit duken si njollat ne kanavacën e bardhë, ndërsa vijat e kuqe nëpër të krijojnë një efekt që do t’i mahnitë të gjithë. Llamba përfundon me një kurorë dekorative te zeze.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj.

Black Marble Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro