The Pearl Lamp & Peal Magnolia-Neroli Gift set

6200 Lekë

Per te festuar 3 dekadat e prodhimit te aromatikeve tane te shtepise, ne kemi krijuar një set dhurate “limited edition”, me një aromë krejt të re të krijuar për të përmbledhur thelbin e Ashleigh & Burwood në moshën 30 vjeçare –Pearl Magnolia & Neroli.

Aroma e petaleve margaritar që shpaloset për të krijuar një harmoni aromatike të luleve të bardha, notat e mjaltit të nerolit, magnolias së freskët dhe lulëzimit të jaseminit të mëndafshtë janë në qendër të kësaj aromatizuesi, të përfunduar me nuanca të ëmbla dhe pikante të kokrrës se tonkes.

The Pearl Lamp & Peal Magnolia-Neroli Gift set

6200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro