Purple Lamp & Blackcurrant-Cedarwood Gift set

5750 Lekë

Aroma e gjetheve jeshile dhe e notave të mprehta frutash ngrihet nga kërcellet e manaferrave me lëng. Druri i kedri dhe nuanca të mprehta të balsamit të limonit përfundojnë këtë portret aromatik të fshatit britanik.

Kjo aromë e gjelbër është e kombinuar me një enë qelqi ngjyrë vjollce në një komplet dizajni të frymëzuar nga art deco për të dhënë një stil te vecante brenda shtëpisë.

Seti ynë i dhuratave Blackcurrant & Cedarwood Reed Diffuser ka gjithçka që ju nevojitet për  përvojën me te mire të aromës së shtëpisë!

Purple Lamp & Blackcurrant-Cedarwood Gift set

5750 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro