EGO BOOST

2300 Lekë

  • Ky kondicioner pa shpelarje i cilësisë së sallonit ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga dëmtimi, riparon flokët e thatë të dëmtuar dhe flokët e elktrizuar.
  • Kondicioneri i thellë hidraton, ushqen dhe zbut flokët.Flokët lihen të lëmuar, të butë, me shkëlqim dhe pa maja dyshe.
  • Ky trajtim intensiv i flokëve ofron një nivel të lartë kujdesi dhe kondicionimi për të ndihmuar në mbrojtjen e gjendjes së flokëve dhe ruajtjen e shëndetit të flokëve ndërsa vizitat në sallon nuk janë të mundshme.
  • I perstshem per floke te thate dhe te demtuar
  • Aplikoje ne floke pasi jeni lare duke u fokusuar tek majat. Pa shpelarje
  • Kujdes: Mos e tepro me sasine, nise me 1-2 pompa dhe nese eshte e nevojshme mund te shtosh.
EGO BOOST

2300 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro