HAPPY CLEANING SET KIDS

1600 Lekë

  • Kompleti përfshin dy doreza, një më të madhe për njërin nga prinderit dhe një më të vogël për fëmijën. Pra, ndihmon në futjen e zakonit të higjienës së përditshme në një fazë të hershme të jetës. Për përdorimin e dorezës nevojitet vetëm ujë, gjë që e bën atë plotësisht te sigurt edhe për lëkurën e ndjeshme të foshnjave.
  • Një formë qesharake me veshët e lepurit do të bëjë që banja e përditshme e foshnjës tuaj t’ju dhurojë momente të paharrueshme gëzimi. Fijet e dorezës, të krijuara në mikroteknologji, janë të shkëlqyera për heqjen e cdo papastertie.
  • Falë madhësisë së saj të vogël, mamaja mund ta vendosë dorezën në një çantë ose karrocë fëmijësh dhe ta ketë gjithmonë në dorë kur fëmija ndotet, p.sh. në park, në kend lojërash ose në kopesht. Gjithashtu ia vlen ta merrni me vete në udhëtimet e pushimeve.
  • Është një produkt plotësisht vegan, jo i testuar te kafshët, i regjistruar nga Shoqëria Vegane. Mund të lahet me dorë ose në lavatriçe në max. 30 gradë.
  • Kujdes, nuk mund ta perdorni per te hequr grimin.
HAPPY CLEANING SET KIDS

1600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro