MOMMY & ME SET

3700 Lekë

Turban flokësh për prindërit dhe fëmijën

  • Seti GLOV Mommy & Me përfshin dy turban flokësh GLOV Hair Wrap, njëra më e madhe për mamin dhe tjetra më e vogël, për fëmijën tuaj.
  • Janë krijuar posaçërisht për kujdesin e përditshëm për ta bërë më të lehtë dhe më të këndshëm për ju kalimin e kohës së bashku. Harrojini vështirësitë që keni hasur gjatë këtij aktiviteti rutinë, tani tharja e flokëve jo vetëm që do të bëhet më e shpejtë, por edhe do të kthehet në një ritual të këndshëm dhe të gëzueshëm!
  • Materiali ultra absorbues nga i cili janë bërë turbanat ndihmon në nxjerrjen e ujit nga flokët deri në pikën e fundit, duke reduktuar kohën e tharjes së flokëve tuaj me 50%.
  • GLOV Hair Wrap do të bëhet gjithashtu miku juaj më i mirë gjatë udhëtimeve me fëmijë në pishinë – vendosni një turban në kokën e fëmijës tuaj dhe nuk keni pse të shqetësoheni më! Është lojë fëmijësh!
MOMMY & ME SET

3700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro