TRAVEL SET EXPERT DRY SKIN

2500 Lekë

Travel Set per lekure te thate përmban:

  • Dorezën për heqjen e kozmetikës GLOV Dry Skin për lëkurë të thate,
  • Quick Treat doreza mini si gisht për korrigjimet e make-up-it ose dhe korrigjimin e tij nese dicka nuk ka shkuar mire.
  • Sapun të dedikuar Magnet Cleanser, me të cilin mund të mbani lehtësisht të pastër aksesorët tuaj kozmetikë. Pas çdo përdorimi, lani dorezën dhe lëreni të thahet.
  • Të gjitha produktet mbyllen në një çantë kozmetike të përshtatshme, që kursen hapësirë si në një valixhe të vogël ashtu edhe ne nje çantë shpine.
TRAVEL SET EXPERT DRY SKIN

2500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro