Rose Quartz Vibe SET

2500 Lekë

Ky set ofron një rutinë të plotë pastrimi për fytyrën dhe trupin.

  • Tamponat kozmetik ekstra të butë janë perfekte për fytyrën, ndërsa dorashka pastruese dhe eksfoliuese e bambuse është e përshtatshme për trupin.
  • Rezultati: lëkurë e lëmuar dhe e butë.
  • E pershtatshme per te gjitha tippet e lekures, vegane dhe e ri-perdorshme, pasi mund te lahen ne lavatrice.
  • Seti permban dorezen eksfoliuse te trupit, 3 tampone kozmetik per fytyren dhe nje kulete per aksesoret tuaj te perditshem.
Rose Quartz Vibe SET

2500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro