PREGNANCY NOURISHING LOTION

2400 Lekë

  • Trupi juaj pëson shumë ndryshime ndërsa ju kaloni në mëmësi. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të përkëdhelni lëkurën dhe barkun tuaj i cili eshte në rritje çdo ditë.
  • Mbani lëkurën tuaj me shkëlqim me Kremin e Trupit – Argan, i lehtë, perthithet shpejtë dhe mbrojtës.
  • I mbushur me antioksidantë, vitamina dhe aminoacide, locioni ynë ushqyes i trupit do të përmirësojë elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës tuaj, kështu që ju mund të shkëlqeni nga brenda-jashte!
PREGNANCY NOURISHING LOTION

2400 Lekë

SKU: 18121 Categories: , , , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro