SOLARSPEED SPRAY

2.400 L

SOLARSPEED SPRAY

u jep thonjve dhe kutikulave një sasi të shpejtë të lëndëve ushqyese. Vitamina E dhe vaji i bajames së ëmbël krijojnë një përzierje ushqyese – me një aromë të këndshme bajameje. Gjithashtu ndihmon ne tharjen super te shpejte te manikyrit, duke e bërë atë një domosdoshmëri.

SOLARSPEED SPRAY

2.400 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro