CUTICLE AWAY 177mL

Eshte nje solucion ne forme xheli,  i formuluar per zbutur lekurat e vdekura te kutikulave dhe zbutjen e kallove te forta. Vepron menjehere dhe eshte kundra ujit. Vetem per perdorim profesional.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro