QUICK TREAT VERY BERRY

600 Lekë

  • Ka formë të rehatshme që i ngjan një gishti – thjesht vendoseni mini dorezen në gisht, lageni pak me ujë dhe hiqni butësisht çdo element të tepërt ose të padëshiruar të make-up-it (madje edhe atë kundra ujit) ose korrigjoni grimin, p.sh. qoshet sytë ose gojën.
  • Falë formës së tij të përshtatshme dhe mundësisë së ripërdorimit deri në tre muaj, ai do të bëhet një nga aksesorët tuaj të preferuar kozmetikë!
QUICK TREAT VERY BERRY

600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro