-25%
-50%

flokë të yndyrshëm

DANDRUFF REMEDY OILY SCALPS

3000 Lekë
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

PERFECT SKIN CLEANSING CREAM

1600 Lekë
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

AWAKENING FACE MOISTURIZER

4450 Lekë
-70%

e thatë dhe e dehidratuar

AGE DEFYING FACE MASK

2280 Lekë
-50%

e thatë dhe e dehidratuar

FABULOS BODY OIL

4300 Lekë
-70%

e thatë dhe e dehidratuar

CALMING FACE MASK

2010 Lekë
-30%
-50%

fytyra dhe trupi

SOFTENING SHAVE CREAM

1700 Lekë
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro