Glam Rock Fragrance Lamp

4800 Lekë

Tonaliteti natyral i ngjyrave të kafenjta është ajo që e bën llambën e aromave të mozaikut Desert Sunrise të punuar me dorë me të vërtetë të jashtëzakonshme.

Një shpërthim vezullues i copezave të mozaikut argjend, vjollcë dhe të zi, kjo llambë parfumi kremton shkëlqimin avangardë të epokës “Glam rock”. Mbyllur me një kurorë argjendi antike.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Glam Rock Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro